<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
FIRST Veritas
Sitter lastet i aksje som krakker i Sverige
Over 40 milliarder svenske kroner er borte på én dag i nettcasinoselskapet Evolution, som nå er ned 40 prosent fra toppen. Forvalter Thomas Nielsen reagerer med å kjøpe mer.
Regnskapspynt, markedet og fakkeltog hos Thon
Forvalter Thomas Nielsen i First Fondene er gjest i Økonominyhetene på FA TV.
Frykter ikke Evolutions høye prising
Evolution-aksjen har levert en avkastning på 400 prosent siden starten av 2020. Thomas Nielsen i First Veritas har fortsatt ikke fått høydeskrekk.
Bør ledelsen mene noe om egen aksjekurs?
Jeg har alltid vært skeptisk til selskaper der ledelsen prøver å snakke opp egen kurs, skriver First-forvalter Thomas Nielsen. Likevel mener han at det kan være bra.
Høy Pris/Bok er bra – særlig om inflasjonen stiger
Høy inflasjon er opplagt bra for selskaper med store immaterielle eiendeler, enten de er i balansen eller ikke, skriver First-forvalter Thomas Nielsen.
Børsens beste selskap
Siden 2006 har Bouvet levert en årlig avkastning på den sysselsatte kapitalen på 129 prosent. Tror du utviklingen vil fortsette, er det bare å åpne lommeboken.
Sikker som banken?
I First Veritas har jeg har valgt å avstå fra å investere i banker, forsikring og inkasso, skriver fondsforvalter Thomas Nielsen.