<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
FIRST Veritas
Bør ledelsen mene noe om egen aksjekurs?
Jeg har alltid vært skeptisk til selskaper der ledelsen prøver å snakke opp egen kurs, skriver First-forvalter Thomas Nielsen. Likevel mener han at det kan være bra.
Høy Pris/Bok er bra – særlig om inflasjonen stiger
Høy inflasjon er opplagt bra for selskaper med store immaterielle eiendeler, enten de er i balansen eller ikke, skriver First-forvalter Thomas Nielsen.
Børsens beste selskap
Siden 2006 har Bouvet levert en årlig avkastning på den sysselsatte kapitalen på 129 prosent. Tror du utviklingen vil fortsette, er det bare å åpne lommeboken.
Sikker som banken?
I First Veritas har jeg har valgt å avstå fra å investere i banker, forsikring og inkasso, skriver fondsforvalter Thomas Nielsen.
Engangseffekter kommer sjelden bare én gang
I sum blir viktige nøkkeltall oppblåste ved å holde nedskrivninger og andre engangseffekter utenfor, skriver First-forvalter Thomas Nielsen.
Blogginnlegg satte fyr på traust finansaksje
FIRST Veritas-forvalter Thomas Nielsen mener ABG Sundal Collier burde handles til mellom 16 og 17 kroner. I dag står kursen i overkant av 6 kroner.