<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Fridtjof Semb Fredricsson
Analytikerne uenige etter rekordtall
Pexip har tapt penger hvert kvartal siden starten av 2020, men nå klinker teknologiselskapet til med et overskudd på 32 millioner kroner. Et solid skritt i riktig retning, skriver Pareto Securities.
Skal snart i ilden: Dette venter analytikerne
Kvartalstallene til Kahoot er rett rundt hjørnet. Dette er det som vil fange interessen hos analytikerne når tallene kommer.
– Dagens aksjekurs burde være et lavpunkt
Samtlige analytikere varsler estimatkutt i Nordic Semiconductor, men analytiker Christoffer Wang Bjørnsen spår opptur så snart markedet har fordøyd kriserapporten.
Har klokkertro på Crayon tross resultatsmell
– 2023 kommer til å bli et godt år for Crayon, sier Pareto Securities-analytiker Fridtjof Semb Fredricsson, som lar seg imponere over guidingen til teknologiselskapet.
– Kahoot vil være blant vinnerne
Pareto Securities-analytikerne slår på stortrommen når de tar opp dekningen av Kahoot, og spår en kursoppgang på over 40 prosent.
Pareto: – Industriell software vil være helt kritisk
For tredje år på rad er det duket for Paretos softwarekonferanse. Årets tema vil ha tette bånd mot den høyprofilerte energikonferansen og investeringsbølgen innen industri og energi.
Venter kurshopp for Schibsted
Pareto Securities tar opp dekning av Schibsted og venter en kursoppgang på 40 prosent.