<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
FundingPartner
Sportsmygg sikter høyt
Der/Ute har vokst i rekordfart. Nå har sportsbutikken investert i et robotlager og ny nettbutikkplattform som skal sikre fremtidig vekst.
Finansmygg satser hardt på miniobligasjoner
Finansieringsplattformen FundingPartner går hardt inn i miniobligasjoner. – Markedspotensialet for oss er på flere milliarder kroner, sier toppsjef Geir Atle Bore.
– Det er høyere risiko i mye vi gjør, men man får tilsvarende tilbake
11 norske selskaper satser på folkefinansiering, bygget på kapital fra allmennheten med skyhøy risiko. Dette er den nye folkekapitalismen.
«Milliardær» låner penger til blodrente
Jan Sigurd Otterlei hevder å være god for 1,4 milliarder kroner. Nå vil han låne 25 millioner til 9 prosent rente gjennom folkefinansiering for å kjøpe en restaurant i Tønsberg.
– Det trengs fem ting for å lykkes
Under 30 prosent av gründere overlever etter fem år. John Markus Lervik er en av de få, og har gått fra null til 600 millioner siden 2017. 
Henter millioner fra DNB og Schibsted
DNB og Schibsted satser på folkefinansierte lån. Nå styrker de eierskapet i finansmyggen FundingPartner, som prises til 300 millioner kroner.
Spår superboom for mopedbiler
MEV Norge-gründer Chris Drange påstår han skal selge mopedbiler for 200 millioner i år. Nå har selskapet hentet 5 millioner i vekstkapital fra småinvestorer.