<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Gard Aarvik
– Dette har vært den klart største risikofaktoren
Brennhet traderaksje med mulig milliardsalg gjør at Gard Aarvik i Pareto Securities hever fair value 140 prosent over dagens kurs. 
Har hentet syv milliarder på fire år
Med kursfesten etter nyttår så Nel sitt snitt til å hente penger. De fire seneste årene har hydrogenselskapet hentet 7 milliarder kroner, men det trengs mer for å dekke vekstplanene.
Spår HydrogenPro til himmels – hyler selg om Nel
Ifølge Pareto Securities prises på Nel på 17 ganger EV/salg, mens HydrogenPro har en multippel på 2-gangeren. – Viser hvor lite av fremtidspotensialet som bakes inn i dagens prising, sier Gard Aarvik.
Kurskollaps for Fjordkraft-eier
Fjordkraft-eier Elmera faller over 20 prosent på et resultatvarsel. Nå står Pareto Securities klare for å kutte estimatene for både 2022 og 2023.
USA-skuffelse ga kursras
Svake kvartalstall og mangel på ny informasjon om Moses Lake-fabrikken i USA, sendte Rec Silicon-aksjen rett ned.
– Nel kjøper seg hjelp
Samarbeidet med GM viser at Nels teknologi ikke er god nok, sier DNB-analytiker Martin Huseby Karlsen. Visvas, mener analytikerkollega Gard Aarvik i Pareto.
Nel får analytikerslakt
Nels vekst i ordreboken overskygges av en svak topplinje og ras i bruttomarginen. – Tallene må tolkes som klart negative, sier analytiker Gard Aarvik i Pareto Securities.