<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Google
Årets Pixel-lansering fra Google - Dette er nytt
Med Googles nye flaggskiptelefon, Pixel 8 Pro, handler alt om AI, datakraft og programvare som gjør deg til en bedre fotograf enn du egentlig er.
Skjerper reglene for tekgigantene
EUs nye regler for å stramme opp tekgiganter som Google, Facebook og Tiktok trer i kraft denne uka. Hensikten er å skjerme brukerne for skadelig påvirkning.
Google-grunnlegger er tilbake på jobb
For fire år siden sluttet Sergey Brin som toppsjef i Googles morselskap Alphabet. Men nå er AI-teknologi på alles lepper og Google-grunnleggeren har begynt å gå på jobb igjen.
Google utfordrer ChatGPT i Europa
AI-bølgen fortsetter på Wall Street. Torsdag stiger Google over 4 prosent etter lanseringen av Bard i Europa.
Dotcom-favoritt sikter mot stjernene igjen
Yahoo var en gang noe av det heteste på nettet før Facebook og Google. Dagens konsernsjef mener selskapet har sine beste dager foran seg. 
Liten kursoppgang for Shell
Shell-kursen økte mindre enn 1 prosent onsdag, tross ledelsens planer om å dele ut mer til aksjonærene og opprettholde oljeproduksjonen.
Nekter å betale Google
Twitter har gjort massive kutt i kostnader etter at Elon Musk tok over selskapet. Nå nekter selskapet å betale Google Cloud-regningen som fornyes i juni.