<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
IT-sikkerhet
Tre IT-trender som fordrer å tenke nytt rundt IT-­sikkerhet
Nye arbeidsformer, manglende kompetanse og nye måter å bygge IT-løsninger på gjør at man må tenke annerledes rundt IT-sikkerhet, skriver norgessjef Geir Rostadmo-Strømme i Dell.
DNB-sikkerhetsdirektør: – Trusselbildet øker hele tiden
DNB håndterte i fjor 27 saker med et alvorlig skadepotensial for konsernet, skriver banken i sin nye trusselvurdering.
Kan Norge og Sverige bli bedre sammen?
Et tettere samarbeid mellom Norge og Sverige er fornuftig både sikkerhetsmessig, økonomisk og for å få fart på det grønne skiftet, skriver Øyvind Husby, adm. direktør i IKT Norge.
Gir full gass for kommunal digitalisering
IT-konsulentselskapet Innofactor hevder å ha funnet gullstandarden for digitalisering av norske kommuner. Nå vil selskapet opptil firedoble tilstedeværelsen i Norge.
Beredskapsplanen må inkludere datasikkerhet
Datasikkerhet er ferskvare, det krever involvering og eierskap fra alle i en virksomhet, skriver Birgitte Førsund i Nasjonal sikkerhetsmyndighet.
Serieleder også i sikkerhet
At en fotballklubb på reise har like stor oppmerksomhet på hackerangrep, som kontringsangrep, er et eksempel til etterfølgelse, skriver Jack Fischer Eriksen og Rune Nøstvik.
Sikkerhetsfeil ved OL-app
MY2022 er en obligatorisk applikasjon som skal brukes under OL i Beijing. Nå advarer Citizen Lab mot flere sikkerhetsfeil i appen.