<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Jan Christian Vestre
Syltynn interesse for Vestres strømgrep
Interessen for regjeringens fastprisavtaler på strøm til næringslivet er fortsatt laber, til tross for justeringer i ordningen og en langt lavere strømpris. Bedriftene som ikke slo til da næringsministerens grep ble lansert, kan prise seg lykkelig.
– Satser på beinhard priskonkurranse med Kommunist-Kina
Kronesvekkelsen er eneste årsak til norsk eksportvekst. – Og hvorfor har vi i det hele tatt mål om økt eksport, spør Jan L. Andreassen.
Ny avtale gir nulltoll på nesten all norsk eksport
SMB Norge mener handelsavtalen mellom Norge og India gir små og mellomstore norske bedrifter fantastiske muligheter for å starte med eksport til India.
Statseide banker valgte Røkke og Aker: – Mildt sagt uheldig
Høyres Mahmoud Farahmand mener det fra svaret til Jan Christian Vestre (Ap) fremkommer at Eksfin og DNB har pålagt styret i Solstad Offshore å bryte med aksjonærloven.
Norges grønne industriløft – luft og kjærlighet ved første havblikk
Det grønne skiftet er en magisk verden der pengene vokser på trær, vindmøllene roterer gjennom rosa skyer, og gresset er grønnere på den solcellebelyste siden, skriver Morten Wiese.
Regjeringen vil styrke reiselivsbransjen
Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) legger tirsdag fram tiltak som skal styrke reiselivet og bidra til at Norge blir verdens mest bærekraftige reisemål.
Vestre må svare om Røkke-milliardgave
– Hvem i Eksfin har myndighet til å gi private selskaper milliardgaver, spør FrPs Sivert Bjørnstad. Nå må næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) svare.