<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
John Andersen jr
Spår priskollaps i solmarkedet
Det ligger an til en ny priskrig i solenergimarkedet, etter at to kinesiske giganter har gjort drastiske kutt i sine priser.
Topper tegnet aksjer i børsdebutant
Styreleder og to styremedlemmer sikret seg 3,8 millioner aksjer hver i Norsk Titanium.
Går på børs etter massive underskudd – Ferd og Saudi-kapital er med
Norsk Titanium har hatt over 850 millioner kroner i underskudd siden starten i 2007. – Vil vise seg å være en god investering, hevder styreleder John Andersen.
Scatecs nysatsing rennes ned av kunder
Scatec-systemets nyeste industriell satsing går under navnet HIPtec. Før produksjonen har kommet i gang, har selskapet fått store norske og internasjonale selskaper på kundelisten.
Norsun vil utfordre Kina
Både i Europa og i USA jobbes det med å utfordre Kinas dominans i solmarkedet, ifølge styreleder John Andersen i Norsun. Årdalselskapet ser på muligheten til å mangedoble produksjonen.
Bjørseth-selskap må bytte navn
Scatec Solar endrer navn til Scatec etter kjøpet av SN Power. Dermed må Alf Bjørseths gründerselskap Scatec også skifte navn.
Kvitfjell-hytte solgt for 35 millioner i budrunde
Det er sjeldent øverste prissjikt på fjellet opplever budrunde. Det ble likevel kamp om giganthytta på Kvitfjell, som noterer soleklar ny rekord som årets dyreste fjellhytte.