<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
KIT
Rekordresultat for Kitron
Seiersrekken fortsetter for Kitron som nok en gang leverte rekordnivåer for inntekt og lønnsomhet i andre kvartal.
Analytikerne spår ny Kitron-fest
Analytikerne mener Kitron-kursen bare skal stige ytterligere. – Selv om aksjen har steget mye, har estimatene økt enda mer, sier analytiker Olav Rødevand.
Vekstmaskin knuser egne mål – igjen
Kitron-aksjen stiger til himmels etter å ha levert rekordresultater og høynet forventningene. Pareto Securities varsler nok et hopp i estimatene.
Rekordtall
Seiersrekken fortsetter for Kitron, som høyner guidingen etter å ha nådd rekordnivåer for inntekter og inntjening i første kvartal.
Dette er tiårets beste aksjer på Oslo Børs
Den trauste elektronikkprodusenten Kitron er vinneren på Oslo Børs de siste ti årene med en avkastning på 2.250 prosent. Ifølge forvalter Hans Thrane Nielsen har vinneraksjene seks kjennetegn.
Finner fremdeles røverkjøp blant kvalitetsaksjer
First-forvalter Jonas Heyerdahls favoritter inkluderer en «grønn» nisjeprodusent, et elektronikkselskap, et seismikkrederi og et konsulentfirma.
Alemo-leder: Likviditet er alfa og omega
Nå er det ekstra viktig for både bedrifter og private investorer å ha en solid kontantbuffer, ifølge Hugo André Pettersen.