<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kristin Skogen Lund
Lønnspakken krympet med nær 5 millioner i fjor
Kristin Skogen Lund tjente nesten 5 millioner kroner mindre som konsernsjef i Schibsted i fjor.
Høyesterett forkaster anke: Schibsted får likevel kjøpe Nettbil
Etter en kamp frem og tilbake mellom Schibsted og Konkurransetilsynet siden 2020, har Høyesterett nå fattet en endelig beslutning om Schibsteds Nettbil-kjøp.
Dropper nedskrivninger i venture
Prisingen i det unoterte markedet har falt kraftig det seneste året. Schibsted gjør imidlertid ingen  nedskrivninger i venture. – Porteføljen er sunn, sier konsernsjef Kristin Skogen Lund.
Skal kutte 500 mill. på to år
Kraftig prisvekst for papir og energi tvinger frem endringer hos Schibsted. Det blir ingen stor nedbemanning, men stillingskutt utelukkes ikke.
Ber EU om å ta Apple hardt – nå
Spotify er lei av å vente på Europakommisjonens dom i antitrust-saken mot Apple, og har sendt et krast brev undertegnet av blant andre Schibsted-sjef Kristin Skogen Lund.
Trenger 3.500 nye hoder
– Vi forventer nye ordrer, både på forsvar, på maritim sektor og på undervannssegmentet, sier Geir Håøy i Kongsberg Gruppen.
– Det er tøffe tider
Schibsted leverte noe sterkere enn analytikerne ventet, men melder samtidig at målene for 2022 ikke vil bli nådd. Det sender aksjen ned.