<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kunstpraten
Sjefkurator fra Henie Onstad: – Den ble en suksess og en skandale
Franske Niki de Saint Phalle tilhørte den internasjonale kunstscenen i New York på slutten av 50-tallet. Tiåret etter gjorde hun seg bemerket i Stockholm med en skulptur av en gravid kvinne. Nå stilles hun ut på Henie Onstad. 
Gallerist Mikaela Bruhn Aschim: – Flust av kunstnere som ikke har et galleri
Den unge galleristen driver QB Gallery i Oslo og handler mye kunst privat. Nå forteller hun om de unge kunstnere som skal vises i galleriet, og hvordan du kan få kjøpt kunstverk for en billig penge.
Kunstsamler og gallerist: – Jeg brukte det første studielånet på kunst
Anniken Storhaug driver galleriet Dropsfabrikken i Trondheim og har samlet kunst siden hun var student. – Jeg har prioritert bort mye. Vi har en bil som knapt er EU-godkjent, jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte en veske og vi drar aldri på ferie til Syden. 
Kunstner Henrik Placht: – Å bygge opp et solid kunstnerskap tar tid
Han er kjøpt inn av Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet og Christen Sveaas. Hva er hemmeligheten bak suksessen? 
Christian Tunge: – En milepæl i en kunstnerkarriere
Billedkunstner Christian Tunge debuterer på Høstutstillingen med fire grafiske trykk, som viser menn som tenner på seg selv av politiske grunner. 
Lena Trydal (28) om å stille ut på Nasjonalmuseet
Den unge kunstneren har to verk på åpningsutstillingen til det nye Nasjonalmuseet. De har fått mye oppmerksomhet. Men hva ligger bak bildene? 
Familien bak Galleri Brandstrup: – Mye spennende på kunstscenen i Oslo
Andre og tredjegenerasjon fra Galleri Brandstrup forteller om familiebedriften, den nyeste utstillingen deres og hvordan de plukker kunstnere til galleriet sitt.