<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Lars Helge Helvig
Fisket etter småeiere – fikk milliardær på kroken
Vindkraftmilliardær Lars Helge Helvig har tatt plass ved siden av 100 småaksjonærer i det folkefinansierte lakseteknologiselskapet. 
Giganter investerer i Kyoto
Kyoto Group, som utvikler termiske batterier, har fått gigantene Iberdrola og Spirax-Sarco Engineering inn som investorer.
Vil satse 10 milliarder og vurderer børs
Med vindkraftmilliardær Lars Helge Helvig og to offentlige kraftselskaper i ryggen, vil Solgrid satse stort på solkraftverk i Norge og Sverige.
Planlegger batterifabrikk utenfor Trondheim til 30 mrd.
I 2024 starter byggingen av en batterifabrikk i Orkland utenfor Trondheim, og investeringsanslaget er 30 milliarder. Fra før er Freyr, Morrow og Beyonder igang.
Har tapt en halv milliard på aksjer
Vindkraftmilliardær Lars Helge Helvig har tapt en halv milliard kroner på to aksjer i år. – Vi er industribyggere og investerer aldri kortsiktig, sier Valinor-sjef Pål Selboe Valseth.
Milliardær bommet i sjøpølser
Lars Helge Helvig har tjent seg rik på vindkraftutbygging. Men en investering i sjøpølseeksport til Kina endte med havari.
Har milliardplaner for lukkede merder
Ingen rømming, ingen lusebehandling, oppsamling av slam og god tilvekst. Sitter Fishglobe på fremtiden for norsk laksenæring?