<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
NOD
Nordic Semiconductor får slakt av finansnerder
Aker BP og Borregaard vant Stockman-prisen for beste rapportering til finansmarkedet, mens Nordic Semiconductor må i «skammekroken». – Målet vårt er alltid å forbedre oss, sier IR-sjefen.
Ringrev tapte over 100 millioner i fjor
Finn Haadem jr. hadde et eventyrlig børsår i 2021. Lykken snudde i fjor, og investoren tapte 145 millioner.
Søndagens aksjetips med 13 tekniske analyser
Hovedindeksen steg. Den norske kronen svekket seg og styrket seg, mens PGS snudde rett opp og NOD stanget mot viktig nivå. Dow Jones og S&P 500 punkterte viktig milepæl, mens bitcoin skled nedover og gullprisen korrigerte. Hva nå?
Frykter dårlig høst for AI-aksjer
Investeringsdirektør Lars Semb Maalen-Johansen foretrekker lite konjunkturfølsomme aksjer med lav P/E, høyt utbytte og lav korrelasjon med de globale børsindeksene.
Halvledertopp oppsummerer 2023: – Utfordrende
– Vi har ventet på at ting skal snu, og vi ser jo at det ikke gjør det ennå, sier konsernsjef Svenn-Tore Larsen i Nordic Semiconductor etter kvartalsfremleggelsen tirsdag. 
– Ingen grunn til å være «short»
Etter flere kvartaler med skuffende resultater har Nordic Semiconductor valgt å holde igjen på fremtidsutsiktene i ny rapport. – De kløna det til i første kvartal, og nå har de en bedre tilnærming, sier analytiker. 
Spår estimatkutt i Nordic Semiconductor
Halvlederselskapet Nordic Semiconductor la frem usikre vekstutsikter i dagens kvartalsrapport. Dermed venter analytiker Petter Kongslie en ny runde med estimatkutt.