<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Oliver Pisani
Børsen i minus – Crayon stuper
Hovedindeksen snur ned torsdag ettermiddag. Crayon stuper etter kvartalstall, mens Frontline viser styrke etter sin knallrapport (oppdatert 15.46).
Krever mer enn rekordresultat
Atea fikk et rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal. Det er ikke nok til å overbevise Carnegie-analytiker Oliver Pisani. – Under det vi forventet, sier han.
– Kun positiv til aksjen
Elliptic Labs mer en tredoblet inntektene i andre kvartal. – Kan bli en enormt billig aksje, sier Carnegieanalytiker Oliver Pisani.
– Ingen grunn til å være «short»
Etter flere kvartaler med skuffende resultater har Nordic Semiconductor valgt å holde igjen på fremtidsutsiktene i ny rapport. – De kløna det til i første kvartal, og nå har de en bedre tilnærming, sier analytiker. 
Dette selskapet kan 20-doble inntektene
Lagerkorreksjoner i PC- og telefonmarkedet har senket programvareselskapets aksjekurs, men oppsiden er enorm, ifølge Carnegie-analytiker Oliver Pisani.
Carnegie-analytiker: På tide å dra i bremsen
IT-selskapet Atea har fløyet på Oslo Børs og er opp over 30 prosent siden nyttår. Nå er det på tide å ta en pust i bakken, ifølge Oliver Pisani i Carnegie.
Analytikerne uenige etter rekordtall
Pexip har tapt penger hvert kvartal siden starten av 2020, men nå klinker teknologiselskapet til med et overskudd på 32 millioner kroner. Et solid skritt i riktig retning, skriver Pareto Securities.