<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Podcast Veien hit
– Næringslivet er interessert i dem som ikke fungerer i parforhold
Gründerbedriften som utvikler gode samtaler på boks er verdsatt til 125 millioner kroner.
– StartupLab krevde at jeg skulle si opp jobben min
Daniel Jara har bevist at avstemming av regnskap kan gjøres eksepsjonelt mye raskere: – Jeg brukte to dager på det de andre brukte tre uker på.
Banksjef tror Kaos når milliarden
Kaos-gründerne har lykkes med et alternativ til stolen Tripp Trapp og samarbeider med Bergen Carbon Solutions og Aker Biomarine for å fortsette nyvinningene til foreldre og barn.
Tidligere aksjemegler og investor går all in i akevitt
Morten Pharo Halle har investert i så mange startups at han vet hvordan ting ikke skal gjøres. Derfor har han fått en fot innenfor i London med en norsk akevitt som slett ikke smaker akevitt.
– Det ser passe sexy ut
Det lille selskapet i Bergen konkurrerer med Silicon Valley om å få datafangsten til å blomstre gjennom engasjerende visualiseringer.
Slik lykkes du med salg
Kjetil Moen startet sitt eget AS med kredittkort, var blakk, men er en ener på salg. På halvannet år har han 16 ansatte på lønningslisten og har blant Sørlandets største agentur på forsikringer.
– Penger er en viktig del av businessen
– Gründere er ofte mer opptatt av drømmen enn gjennomføringen, sier seriegründer Haavard Helmen (57) og peker på hvorfor de fleste gründere feiler.