<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Robinhood
Kjemperekyl for oljeaksjer
Kommentarer fra Saudi-Arabia har siden mandagens bunn løftet oljeaksjer som BP og Total med mer enn 6 prosent.
7 milliarder dollar lavere resultat i år enn i fjor
Kryptobørser blir skviset av økt konkurranse og lavere etterspørsel. Sektoren hadde store tap og høye markedsverdier før FTX gikk konkurs på fredag. Nå velter dominobrikkene. Dette blir ille. 
SEC vil ikke forby betaling for ordreflyt
Frykten for at SEC skal regulere betaling for ordreflyt har vært et vått teppe på aksjer som Virtu og Robinhood de seneste årene. Nå er det kjent at det ikke vil forbys enda.
IT og krypto leder rekylen
Docusign og kryptoaksjer var blant fredagens børsvinnere. Mange investorer og markedsguruer tror tilsynelatende at det verste er over i aksjemarkedet.
Finansgigant kutter 1/4 av staben
Finansgiganten Robinhood kvitter seg med nesten en fjerdedel av staben og stenger to av kontorene etter et skuffende første år på børs.
Inflasjonssjokk gir børsfall
USAs overraskende høye inflasjon i juni øker sannsynligheten for drastisk pengepolitisk innstramning og senket de internasjonale børsindeksene med 1-3 prosent.
Turbulens for Twitter og Robinhood
Resultatsesongen nærmer seg slutten, men aksjer som Twitter og Robinhood fikk likevel voldsomme kursbevegelser fredag. Også Fortum var i nyhetene.