<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spania
Milliardær Bjørn Risas beste tips til feriefavoritten Gran Canaria
52 uker med milde temperaturer årlig er hovedgrunnen til at milliardær Bjørn Risa fra Jæren har gjort nettopp Gran Canaria til sitt faste feriested.
Menneskene bak Galicias “gull”
Galicia er fiskernes paradis, en del av Spania der havet byr på store inntekter, men ikke uten fare for liv og helse. “Xente do mar” – havets folk – er et folkeslag av barskinger, godt kjent med Atlanterhavets luner gjennom århundrer i dets tjeneste.
Ingen sol uten sau for Statkraft
Solenergi står fortsatt for en knøttliten del av Statkrafts totale produksjon av strøm, men oppkjøpet av britiske Solarcentury for tre år siden startet jobben med å forvandle den norske kraftgiganten til en komplett leverandør av fornybar energi.
Spanias statsminister utlyser nyvalg
Spanias statsminister Pedro Sánchez sier han vil oppløse parlamentet og utlyse nyvalg 23. juli etter resultatene av søndagens lokalvalg.
Arbeidsledigheten i Spania øker
Arbeidsledigheten i Spania endte på første kvartal klatret den opp til 13,26 prosent.
H&M-tall gir grunn til håp
Motehuset overrasket positivt i sitt seneste regnskapskvartal, og fikk et kursløft på 16 prosent. Også andre kleskjeder steg.
Spania vil ha flere kvinner i styrer