<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Sushi
Rå ekspansjon
Ved utgangen av 2018 hadde Sabrura åtte restauranter. Hvis alt går etter planen kommer sushikjeden til å telle 33 restauranter når inneværende år er over.
Vil servere på kjøpesentre
Food Family akter å bli en restaurantkjede. Nå henter selskapet penger og sikter seg inn mot lokasjoner på norske kjøpesentre.
Kraftig vekst for Sumo
Sumo-kjeden har fire nye restauranter på trappene. – Når alle disse er åpne regner jeg med at vi på tolvmånedersbasis vil passere en omsetning på 400 millioner, sier Sumo-gründer Simon Simonnæs.
Har tapt 11 mill. på norgessatsingen
Det som skulle være et norsk eventyr ble et mareritt for to finske restauratører. Sushibar+Wine-restaurantene har falt utenfor den norske kompensasjonsordningen.
Ble reddet av takeaway
Restaurant- og utelivsbransjen hadde et tøft fjorår. Det gjaldt også Alex Sushi, men da kom takeaway-selskapet deres med god drahjelp.
Ekspanderer med «sushi til folket»
Sabrura Sticks & Sushi har ekspandert kraftig det seneste året. Nå åpner den opprinnelig Trondheims-baserte kjeden sin hittil desidert største restaurant – på Grünerløkka i Oslo.
Den beste vinen til sushi
Er riesling det eneste alternativet til sushi? Vi gir deg svaret i ukens episode med sushiekspert Jonathan Romano.