<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
TEL
Telenor vant 5G-auksjon i Sverige
Tele2 og Telenor har gjennom sitt felles datterselskap Net4Mobility sikret seg 5G-frekvenser i Sverige.
Ser 115 prosent oppside for telekomaksje
Link Mobility-kursen er ned med 75 prosent fra toppen i 2021, men SpareBank 1-analytiker Petter Kongslie spår en kraftig rekyl.
Obligo-forvalter er fremdeles forsiktig
Obligo-forvalter Jens-Morten Wembstad foretrekker defensive aksjer. Favorittene inkluderer tre av Norges største selskaper, banksektoren generelt og en landbasert oppdretter.
– 5G-utbyggingen blir noe forskjøvet
Telekomgiganten Telenor har dyttet 11 milliarder kroner inn i blant annet utbyggingen av 5G-nettet. Nå varsler de en brems i satsingen. 
Bedre enn ventet fra Telenor
Ferske tall viser at telekomselskapet hadde en omsetning på 20,2 milliarder i andre kvartal, som var noe bedre enn konsensus. Likevel skuffet de på bunnlinjen. 
Frykter dårlig høst for AI-aksjer
Investeringsdirektør Lars Semb Maalen-Johansen foretrekker lite konjunkturfølsomme aksjer med lav P/E, høyt utbytte og lav korrelasjon med de globale børsindeksene.
Dette selskapet kan 20-doble inntektene
Lagerkorreksjoner i PC- og telefonmarkedet har senket programvareselskapets aksjekurs, men oppsiden er enorm, ifølge Carnegie-analytiker Oliver Pisani.