<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Teodor Sveen-Nilsen
Pareto: Røkkes oljekjempe kan bli kjøpt opp
Tom Erik Kristiansen i Pareto mener Kjell Inge Røkkes oljeselskap er en het oppkjøpskandidat, men analytikerkollegaene tviler.
Kan få 90 milliarder mellom hendene
Bør man investere i Equinor? Det avhenger av om havvindsatsingen i USA skrapes og hva pengene brukes på, mener analytiker Teodor Sveen-Nilsen.
– Begge aksjene skal opp
Både Equinor og Aker BP leverte tall over forventning. Analytikerne spår en en god børsdag for begge to, men særlig ett av selskapene leverte bunnsolid.
SpareBank 1 Markets: Denne oljeaksjen er en doblingskandidat
En av analytiker Teodor Sveen-Nilsens favoritter i energisektoren er kjent for sin dyktige ledelse og imponerende «track record».
Kan ha tapt 2 milliarder på eksportstans
DNOs partner i Kurdistan dropper utbytte etter flere måneder med nedstengt eksportrørledning. Analytiker Teodor Sveen-Nilsen i SpareBank 1 Markets vil ikke utelukke at DNO gjør det samme. 
Mener norske oljeaksjer prises til heftig rabatt
– Oljeselskapene i Europa, inkludert de store norske, prises til nesten 50 prosent rabatt mot de amerikanske, sier Pareto-analytiker Tom Erik Kristiansen, som kommer med klare anbefalinger.
– Aksjen er billig
– Det er overraskende at Aker BP ikke handles høyere, sier sjefanalytiker Jørgen Bruaset etter fremleggelsen av det analytikerkorpset kaller en bunnsolid kvartalsrapport.