<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
VAR
Oljefest på Oslo Børs
Equinor og de andre olje- og gassprodusentene har gått som en kule på Oslo Børs i sommer. Dette sier ekspertene om utviklingen videre.
Barclays-analytiker spår oljeprisen opp i skyene
Barclays-analytiker James Hosie har stor tro på oppgang for både oljeprisen og Vår Energi. – Utgangspunktet vårt er at oljeprisen skal opp i 100 dollar fatet i andre halvår, sier han.
Stor resultatnedgang for Vår Energi
Vår Energi leverte svake tall for årets andre kvartal. Både kontantstrømmen og omsetningen ble redusert med over 1 milliard dollar sammenlignet med samme periode året før. 
Frykter dårlig høst for AI-aksjer
Investeringsdirektør Lars Semb Maalen-Johansen foretrekker lite konjunkturfølsomme aksjer med lav P/E, høyt utbytte og lav korrelasjon med de globale børsindeksene.
Valutasmell for energiprodusent
Vår Energi varsler om nedgang i produksjonstallene og valutatap i millionklassen, før resultatene for andre kvartal legges frem.
Trendbrudd i PGS – Vår Energi har snudd opp
Oljeprisen steg, hovedindeksen falt, Vår Energi snudde opp, trendbrudd i PGS og vendepunkt på børsene i New York. Hva nå?
Kutter kursmål på oljeselskaper
DNB Markets nedjusterer oljeprisestimatene med 22 prosent for 2023, men opprettholder kjøpsanbefaling på samtlige oljeselskaper.