<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
abg sundal collier
Fremdeles «bull» på Aker BP og Vår Energi
Analysesjef John Olaisen i ABG Sundal Collier mener de to aksjene har en kursoppside på henholdsvis 29 og 42 prosent.
ABG Sundal Collier: Olje- og tankaksjer er feilpriset
Bengt Jonassen i ABG Sundal Collier påpeker at aksjemarkedet priser inn langt verre inntjeningsfall enn det han og andre analytikere mener er realistisk.
Blodrødt for ABG Sundal Collier-partnerne
Bare i løpet av det siste halvåret har partnerne i ABG Sundal Collier hatt et samlet papirtap på rundt 40 millioner kroner på sine aksjeterminer i eget selskap. Og mer kan det bli i en finans- og meglerbransje med ordentlig tøffe markedsutsikter.     
Nye kursrekorder venter
Etter andrekvartalstallene har Borr Drilling-kursen ligget i et vakuum. Det tror vi det blir en slutt på. Vi forventer en rekke positive industrisignaler nå ved den forestående energikonferansen til Pareto Securities som avholdes den 21.–22. september. Kjøp!    
ABG Sundal Collier: Dette er de beste finansaksjene
Analytiker Jan Erik Gjerlands favoritter inkluderer to sparebanker med solid inntjeningsvekst og attraktiv prising. Begge tjener på høyere renter.
Voldsomt sprik i kursmålene
Pareto Securities lar seg ikke overbevise av John Fredriksen og mener han er altfor optimistisk til tørrlastinntjeningen fremover.
Petter Haugen om shipping: – Ikke for sent å kjøpe aksjer
Analytiker Petter Haugen viser til begrenset flåtevekst og at USA er nettoeksportør av råolje. Han liker også to andre tankaksjer.