<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
advokat
Advokatene i innbitt pengestrid med domstolen etter Baneheia-frifinnelsen
Lagmannsretten nekter å dekke flere tusen arbeidstimer etter at Viggo Kristiansen ble frikjent. Advokatene hudfletter domstolen for å gjøre «fullstendig feil».
Beskytt deg med en fremtidsfullmakt
Advokat Morten Cruys Magnus Sagen forklarer hvordan slike avtaler fungerer, hvem som burde vurdere dem, og hvordan de bør utformes.
Vaksineskade kan gi millionerstatning
Pasientskadeloven innebærer at skadelidte har en relativt liten bevisbyrde i forhold til staten, påpeker Håvard Solberg i Codex Advokat.
Hva gjør du med kryptotapene?
Sørg for at tidligere kryptogevinster er meldt inn til skattemyndighetene, og bruk kryptokrakket til å realisere tap i år.
– Har vært underfinansiert i 20 år
Helt siden november har advokater aksjonert ved å nekte å ta på seg nye saker i Høyesterett. Nå øynes det håp om at konflikten går mot slutten.
Alt om sluttpakker
Gedigne «fallskjermer» er uvanlige i Norge, men selv ordinære arbeidstakere kan dra nytte av en sluttpakkeordning, ifølge advokat Eivind Arntsen.
Paragrafryttere trenger folk som kan regne
Selskapet Varder starter opp med rundt 40 ansatte og konkurrerer mot internasjonale giganter om oppdrag i SMB-markedet. En Brækhus-partner blir med på nyvinningen.