<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
advokater
Krangler om millionpatenter
En oppfinner innen fiskehelse skulle få 7 millioner kroner fra sin tidligere arbeidsgiver. Men etter en ny runde i retten, ble fasiten 3 millioner.
Bedre kontraktsprosesser i 2021
Det er på tide å tenke gjennom kontraktsprosessene, og se hvordan risiko kan reduseres og lønnsomhet økes, skriver Bull-partnerne Kristin H. Førde og Andreas Wahl.
Dommere refser advokatutgifter på 5 millioner
Ard Group og Fristad Invest kranglet om erstatning for avtalebrudd. Men da saksomkostningene kom på nærmere 5 millioner kroner for den ene parten alene, så dommerne rødt. 
Sjakk-kjendis går av som advokat-topp
Sjakkekspert Torstein Bae gir seg i advokatfirmaene Alt Legalt og Legalis, og vurderer å avslutte advokatkarrieren. – Jeg vil ikke utelukke noe, sier han.
Fare for skattesmell ved boligsalg i utlandet
Timing, lokale regler og dokumentasjon er skattemessige nøkkelfaktorer, når du selger fritidsbolig i utlandet.
Ny advokatlov: Til advokatenes eller kundenes beste?
Dagens advokatbransje er svært konservativ. Det er urealistisk at endringen markedet krever vil skje uten eksterne eiere, skriver Morten B. Tidemann og Johan Dolven.
Skal vokse i Oslo og Danmark
Advisor er størst i SMB-markedet med advokatsystemer. Nå vil de vokse, både i utlandet og blant de store advokatfirmaene i Norge.