<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
aksel lund svindal
Analytiker spår opptur for Svindal-selskap
Etter vekstbrems og skroting av milliardmål har Arthings-aksjen falt over 80 prosent siden pandemien. – På kort sikt tror vi Airthings vil gå fra motvind til medvind, sier SEB-analytiker.
Knall og fall i aksjemarkedet
Kjetil Jansrud har bygget seg stort opp i aksjer og eiendom, men 2022 var brutalt. – Det ble lovet mye, og holdt lite, sier Jansrud, som nå har skaffet seg en ny favorittaksje.
Har mer enn doblet pengene i riggaksje
Thor Hushovd og Aksel Lund Svindal lot seg ikke skremme av Øystein Stray Spetalens nedsalg og har ridd oppgangen i Deep Value Driller siden starten.  
Så mye koster de nye Porsche-skiene
HEMSEDAL: Likhetene mellom skiene fra Head og sportsbilene fra Porsche har ført til et samarbeid med Aksel Lund Svindal i spissen.
Investorkjendiser kuttet skatten med millioner
Aksel Lund Svindal gjorde det. Jan Haudemann-Andersen gjorde det. Og Runar Vatne gjorde det til de grader. Blant mange andre sparte de millioner i formuesskatt bare med et pennestrøk.
Kjendisenes fashion-fiaskoer
Klesmerker fra kjendiser er blitt en landeplage, men suksessen er langt fra gitt. – Fashion er en verden jeg ikke er så komfortabel i, sier Aksel Lund Svindal, som mislyktes med Greater Than A.
Aksel Lund Svindal satser på banknykommer
Aksel Lund Svindal har lenge vært på eiersiden i Romerike Sparebank. Nå satser han nærmere 8 millioner kroner på børsnykommeren Bien Sparebank.