<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
alphabet
Avgjørende uke for amerikanske tech-giganter
Amerikanske IT-giganter har stormet frem på børsen, og denne uken skal de ut i resultatilden. Forvalter Harald Jeremiassen har storsolgt aksjer i én av dem, og dette vil han se etter hos de andre.
Frykter dårlig høst for AI-aksjer
Investeringsdirektør Lars Semb Maalen-Johansen foretrekker lite konjunkturfølsomme aksjer med lav P/E, høyt utbytte og lav korrelasjon med de globale børsindeksene.
Søker undervurderte kvalitetsselskaper
Mange av Carnegie-forvalter Simon Reinius' favoritter er globale markedsledere i fremtidsrettede industrier som IT, AI, bærekraft og helse.
Wall Streets feteste lønnspakker
En kompensasjon på 253 millioner dollar gjorde Stephen Schwarzman i Blackstone til den best betalte toppsjefen i amerikansk næringsliv i fjor.
Ekstremt lite bredde i børsoppgangen
– Årets sterke børsutvikling betyr ikke at amerikanske selskaper generelt gjør det bra, påpeker Finansco-partner Christian Kallevig Arnesen.
Liten kursoppgang for Shell
Shell-kursen økte mindre enn 1 prosent onsdag, tross ledelsens planer om å dele ut mer til aksjonærene og opprettholde oljeproduksjonen.
Google tapte patentsak mot Sonos
Google må ut med 360 millioner kroner til Sonos for å ha krenket patentet til smarthøyttalerprodusenten.