<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
american airlines
Spår dobling i flyaksje: – For bra til å gå glipp av
JPMorgan er styrket i troen på American Airlines nå som flere reiser internasjonalt igjen, og spår aksjen opp hele 109 prosent.
Blandet reaksjon på nye inflasjonstall
USAs inflasjon i desember var som ventet, men Stoxx 600-indeksen steg likevel til en nimåneders topp. USA-børsene var nær uendret.
Renteheving, resultater og russisk gass
En rekke faktorer påvirket børsutviklingen torsdag. For ABB, SAP, American Airlines og United Airlines var kvartalstallene imidlertid viktigst.
Tvinges å parkere fly mens ansatte protesterer
Når du som toppsjef ikke har nok ansatte på jobb og ikke kan levere hva kundene forventer, er det lite annet man kan gjøre.
En strøm av gode nyheter
Børsnoterte selskaper fortsetter å trosse tiltagende inflasjon, renteoppgang og geopolitisk usikkerhet. Torsdag var ABB, Nestlé, AkzoNobel og Tesla blant børsvinnerne.
Invasjon og inflasjon i fokus
Nyheter om russisk tilbaketrekking løftet de store børsindeksene tirsdag, men tiltagende inflasjon skaper fortsatt risiko i markedet.
Uventet lave underskudd i USA
Flyselskapene United og American fikk kursfall torsdag, etter å ha slått analytikernes forventninger. Kinesiske eiendomsaksjer gjorde det imidlertid svært bra.