<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
anders brosveet
Økokrim med blitz-angrep mot Egenæs/Tangenes-eiendommer
Midt i straffesaken mot Endre Egenæs og Erik Tangenes har Økokrim gjort blitzangrep mot eiendommene deres for å sikre penger til erstatningskravet.
Landets yngste advokatpartner
Heidi Reisvang fikk innpass hos Elden under studiene. Nå er hun 28 år og allerede partner.
Forsvarer i Nordic-saken: Ikke viktig hvem som selger aksjer
Hvem som eide Nordic-aksjene som ble solgt er irrelevant, hevder forsvarer Anders Brosveet. Økokrim-tiltalte Endre Tangenes og Erik Egenæs solgte egne aksjer i The Nordic Group gjennom datterselskapet Nordic Securities.
Dette er Norges beste advokater
Nominasjoner 56 firmaer er talt opp. 16.036 nominasjonspoeng er fordelt. Fire advokater vinner for første gang i en kategori de ikke har vunnet før og tre kvinner går til topps i årets advokatundersøkelse.
Flengende kritikk etter Hushovd-frifinnelse
Eiendomsutvikler Ronny Hushovd ble tiltalt for grov utroskap etter et byggeprosjekt. I stedet retter dommeren kritikk mot etterforskningen og anmeldelsen som lå til grunn.
Pulverbrev sendt til advokatfirmaet Elden – stor politiutrykning
Politi og brannvesen har rykket ut etter at det er sendt et brev med pulver til advokatfirmaet Elden i Oslo sentrum. Situasjonen er avklart, sier politiet.
Trippelt nederlag for Økokrim
Først tingretten, så lagmannsretten og nå Høyesteretts ankeutvalg. Alle sa nei til Økokrims anklager om at en megler og en fondsforvalter var skyldig i kursmanipulasjon.