<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
anders onarheim
Lover nye opp- og nedturer
VLGC-markedet var brennhett i 4 kvartal i fjor. Forwardmarkedet indikerer et sterkt marked også i 2023, men svingningene i inntjeningen vil høyst sannsynlig blir store.
– Billigst på shippingmenyen
LPG-aksjer er billigst blant shippingselskapene, mener ABG Sundal Collier-analytiker Petter Haugen. Avance Gas er toppvalget med et kursstigningspotensial på 90 prosent.
Børsnedtur for BW LPG
BW LPG har gått som en kule på børsen i år, men mandag falt aksjen kraftig etter at rederiet ikke klarte å innfri analytikernes resultatforventninger.
Innsideporteføljen satser på oljeservice etter svak uke
Innsideporteføljen gjorde det nok en gang dårligere enn Oslo Børs. Denne gangen tar vi ut en av børsens tungvektere for å satse på et lite oljeserviceselskap.
Onarheim kjøper Reach-aksjer for 1 mill.
Styremedlem Anders Onarheim legger nesten en mill. på bordet for enda et jafs av Reach Subsea.
Chevron tar jafs av karbonfangstsatsing
Oljegiganten Chevron blir tredje største aksjonær i karbonfangstselskapet Ocean GeoLoop. – Et kvalitetsstempel, sier analysesjef Turner Holm.
All time low for Pexip
Den amerikanske oljegiganten Chevron har fått øynene opp for det lille norske karbonfangstselskapet Ocean Geoloop. Mer om det, det kraftige Pexip-fallet på børs og mer av dagens børsnyheter blir det mer om i Aksjepraten.