<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
antler
– Mange investorer har stått klare med sjekkheftet
– Gründere har kunnet hentet store beløp på basert på en 30 minutters Zoom-samtale. Nå er ballen spilt over til investorene, sier Fridtjof Berge i gründernettverket Antler.
– Om fem år har vi skapt en enhjørning
Når leverandører til byggebransjen får bestillinger på plattformer som Snapchat, er det ikke rart det ofte går galt i byggeprosjekter. Det ga Sparkel-gründerne en idé.
Vil vokse fra 50 til 150 lokasjoner i løpet av året
For to år siden startet gründerne opp Savvie. I fjor kom de på Forbes' liste over 25 startups innen maskinlæring å følge med på. Nå er de plukket ut til Extreme Tech Challenge i San Francisco. 
Har hentet 5 milliarder til startups
Gründerfabrikken Antler er på plass i 21 byer på fem kontinenter. – Innenfor venture har knapt noen det samme globale fotavtrykket som oss, sier medgründer Fridtjof Berge.
Ruller ut norsk «Klarna» for bedrifter
Oppstartselskapet Two har utviklet en betalingsløsning som gjør netthandel like enkelt for bedrifter som forbrukere. Eplehuset er første storkunde, og nå haster det med å bli størst.
Fra ukesvis til en kort lunchpause
Teknologi-investor Trond Riiber Knudsen har kastet seg inn i Shapemaker som kan designe telefontårn på 10-15 minutter i stedet for flere uker som brukes i dag.
Norsk Google-tillegg prises til 100 millioner
To gründere gikk sammen og lagde et møteverktøy for Google Meet. Nå skal de hente 25 millioner med en prislapp på hele 100 millioner.