<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ap
Innlandet Ap vil ha Tonje Brenna som nestleder
Innlandet Ap vil at Kjersti Stenseng fortsetter som partisekretær, og at Tonje Brenna blir ny nestleder i Arbeiderpartiet.
Aps sentralstyre vil flytte makten – Trond Giske kritisk
Sentralstyret i Ap går inn for en endring som gjør at utenbys medlemmer i Trond Giskes lokallag ikke skal telle i delegatfordelingen til landsmøtene.
Medlemsvekst i Ap – Giske drar lasset
Arbeiderpartiet fikk 3.000 flere medlemmer i fjor. Partiet kan takke tidligere nestleder Trond Giske og hans lokallag for mye av veksten.
– Kraftkrisen er over om 2-3 år
Mer europeisk samarbeid må til, men kraftkrisen kan være over om 2-3 år, mener statsminister Jonas Gahr Støre. Samtidig utelukker han ikke «norgespris» på strøm.
Utelukker Ap-comeback
Generalsekretær i Nato og tidligere statsminister Jens Stoltenberg (63) er ferdig i Arbeiderpartiet og norsk politikk, sier han selv.
– Vi må flippe noen store Ap-kommuner
Gjennom høsten har Høyre stabilisert seg på over 30 prosent på meningsmålingene. Partileder Erna Solberg er for lengst i gang med neste års valgkamp.
Støre håper neste jul blir bedre
Jonas Gahr Støre (Ap) har ledet Norge gjennom et år med krig i Europa, priskrise og dårlige Ap-målinger. Han lover å jobbe hardt for at neste jul blir bedre.