<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
app
Trøbbel for Amazons selvbetjente butikker
Amazon bremser ekspansjonen av selvbetjente dagligvarebutikker på grunn av manglende lokaler, høye etableringskostnader og lavere interesse fra kunder enn forventet.
«Fattig student» trenger 11 millioner til oppskriftsapp
For tre år siden lanserte influenser Karen Elene Thorsen (25) en mobilapp med matoppskrifter. Nå lanseres appen «Sulten» internasjonalt med en prising på 36 millioner.
Norske apputviklere har tapt 126 millioner
Med 1,5 millioner månedlige aktive brukere kan det se ut som at Spond har lykkes, men regnskapet viser at selskapet er et tapssluk. 
Vil vokse fra 50 til 150 lokasjoner i løpet av året
For to år siden startet gründerne opp Savvie. I fjor kom de på Forbes' liste over 25 startups innen maskinlæring å følge med på. Nå er de plukket ut til Extreme Tech Challenge i San Francisco. 
Kriminelle bruker Tise-appen til å svindle folk
To 20-åringer er tiltalt for å ha brukt den populære appen Tise, som frontes av Jenny Skavlan, til å lure 13 personer for tusenvis av kroner.
Skal gjøre hyttelivet enklere med ny app
Seriegründer Bård Windingstad er i markedet for å hente penger til en ny hytteapp. Målet er å nå en omsetning på 750 millioner kroner om noen år.
Utlånsapp for biler prises til 20 millioner
Appen Share skal gjøre det problemfritt å låne bort bilen. NAF kjøper aksjer for 4 millioner kroner.