<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
argentum
Argentum mer enn doblet resultatet i andre kvartal
Staten flyr høyt på at Argentum stadig soper inn mer penger. Årets første halvår er blant tidenes beste for investeringsselskapet.
Feil at private equity knuses av økte renter
PE-fond er ulike og noen er utsatt for økte renter. Men at alle PE-fond «knuses av renter», er en spissformulering som faller på sin egen urimelighet, skriver Argentum-sjef Espen Langeland.
Staten flyr høyt på private equity-investeringer
Til tross for usikkerhet i finansmarkedene og store utskiftninger i ledelsen, forsetter private equity å stå seg godt for Argentum. I fjor endte overskuddet på 1,2 milliarder kroner.
Statlig investeringsselskap får konkurranse fra tidligere ansatte
Seks sentrale ansatte bryter nå ut av statens eget selskap for oppkjøpsfond, Argentum, for å starte en konkurrent. Argentum er ikke blitt varslet om planene.
Unyansert om private equity
At forvaltere utelukkende er opptatt av bonusavtalene, slik Karl Johan Molnes hevder, nekter jeg å gå med på, skriver Espen Langeland i Argentum.
Lanserer nytt fond i blodrødt marked
Til tross for kraftige verdifall i oppkjøpsbransjen realiserte Argentum investeringer for 600 millioner kroner i tredje kvartal. Nå satser de videre og lanserer et nytt fond. 
Fra skøytestjerne til utbyttekomet
Nittitallets skøytelegende Ådne Søndrål (51), har for lengst lagt skøytene på hylla. Nå vier han livet til finans og tar ut iskalde utbyttebetalinger.