<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
aspelin ramm
Enorme byggeplaner – kostnadsveksten bekymrer
Aspelin Ramm har 90.000 kvadratmeter for 4,3 milliarder under bygging og like mye på gang i 2023 og 2024. Veksten i byggekostnadene bekymrer konsernsjef Gunnar Bøyum.
Økte 5 mill. på halvannet år
I oktober 2020 ble en toppleilighet på 102 kvadratmeter kjøpt for 18,25 millioner i Sommerokvartalet. Da den ble resolgt fredag, stoppet budrunden på 23,4 millioner.
Investorene jakter avkastning overalt
Mange eiendomsinvestorer utvider horisonten i jakten på både avkastning og plasseringsmuligheter. Det viser DNB Næringsmeglings ferske investorundersøkelse.
Stordalen sprenger budsjettet
De 242 rommene på Sommerro Hotel er oppe i 10 millioner pr. stykk. 
Bygget som sikret Tjuvholmen
Renzo Pianos bejublede museumsbygning var nøkkelen til dagens Tjuvholmen. Selv om låsen egentlig ble dirket opp på forhånd.
Tror ikke på normalisering før i 2023
Coronaeffekten i reiselivet er ikke over når sommerferien kommer, mener Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm. Han er glad for at hotellåpningen på Solli plass er forsinket.
– Et prosjekt langt forut for sin tid
Aspelin Ramm har for lengst solgt Christiania Qvartalet i Oslo sentrum. For Gunnar Bøyum er det 25 år gamle kontorprosjektet likevel en favoritt.