<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
autostore
Ordreras gir AutoStore-smell
AutoStores rekordhøye inntekter ble ødelagt av en svært svak ordreinngang. Analytiker Øyvind Mossige tror på null eller negativ vekst neste år.
Nye rykter om gigantsamarbeid
Rykter om et mulig Amazon-samarbeid for AutoStore har fått vann på mølla. – Noen investorer har spekulert i store ordrer eller et oppkjøpsbud, sier en analytiker.
– Vi lever ikke i en liten boble i Norge
Tech-aksjene barberte bort en halv milliard fra Jakob Hattelands verdier. – Det viste seg å være bare luft, sier Hatteland. 
Frykter økt konkurranse etter milliardforlik
AutoStore har inngått et milliardforlik med Ocado. – Alle ser utfallet av pengebruken, og det signaliserer at det er mer åpent for konkurrenter, sier analytiker Øyvind Mossige.
83 milliarder skiller analytikerne på AutoStore
Etter opp- og nedturer på børs er analytikerne fortsatt uenige om prisen på AutoStore. Mellom topp og bunn skiller det 83 milliarder kroner.
Kursfest for AutoStore-rival på Amazon-rykter
Giganten Amazon snuser ifølge rykter på AutoStore-konkurrenten Ocado. Det sender aksjen opp over 30 prosent.
AutoStore-ansatte storsolgte aksjer etter kursfest
AutoStore steg til himmels på kvartalstall. Så utøvde de ansatte opsjoner, og solgte aksjer for 314 millioner kroner. Nå kollapser aksjen igjen.