<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avgifter
Raser mot regjeringen etter skyhøye drivstoffpriser
Drivstoffpriser opp mot 30 kroner literen – og høyere avgifter – er blitt den nye hverdagen for norske bilister. NAF refser regjeringen for ikke å innfri løfter om avgiftskutt.
Kunstavgiften er usolidarisk og ulogisk – og bør avvikles
Hvorfor skal jeg i tillegg til skatt gi fra meg 5 prosent til andre kunstnere og organisasjoner jeg ikke ønsker å bli en del av, spør Trude Helén Hole.
Nå blir populære norgesfavoritter mye dyrere
I statsbudsjettet får ladbare hybrider en kraftig avgiftsøkning som følge av nytt rekkeviddekrav på 100 kilometer. De to bilene på bildet vil koste over 80.000 kroner mer.
Klarer seg uten avgiftskutt
Senterpartiet vil ha avgiftsfritak for biodrivstoff. – Det trenger vi ikke, svarer Silva Green Fuel og Statkraft, som nå bygger fabrikk.
Den dummeste avgiften
Grunnavgiften på drikkevareemballasje er den laveste frukten. Det er på høy tid å plukke den, skriver Ingvill Størksen og Jarle Hammerstad i Virke.
Avgiftskuttet som setter budsjettenigheten i fare
Svenskehandelen er som ventet blitt den vanskeligste nøtta å knekke i forhandlingene mellom regjeringen og Frp om revidert nasjonalbudsjett. Nå står det om brusen.
Avgifter og konkurranse virker, Døving
I motsetning til hva Runar Døving påstår, er det knallhard konkurranse og godt utvalg i den norske dagligvarebransjen, hevder Harald Jachwitz Andersen og Ingvill Størksen i Virke.