<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
bane nor
Fredag blir det klart om Follobanen kan gjenåpnes
Det kan gå mot en relativt snarlig åpning av Follobanen etter de siste ukers testkjøring. En beslutning blir offentliggjort fredag formiddag.
Follobane-entreprenør og Bane Nor har inngått forlik
Neste uke skulle entreprenøren bak Blixtunnelen på Follobanen, AGJV, ha møtt Bane Nor i retten. Nå har partene blitt enige utenfor rettssalen.
Bane Nor-tillit intakt – enn så lenge
Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) sier han er bekymret for Bane Nor-ledelsens håndtering av Follobanen-skandalen, og at han er utålmodig.
Rådgivningsselskap uenig i kritikken fra Bane Nor-sjefen
Bane Nor-sjef Gorm Frimannslund har pekt på Cowis prosjekteringsarbeid som mulig årsak til komplikasjonene på Follobanen. Cowi-sjefen tilbakeviser kritikken.
Regjeringen krever svar fra Bane Nor – kaller inn til hastemøte
I løpet av neste uke må Bane Nor svare for togkaoset på Østlandet og problemene på Follobanen, krever regjeringen.
Nesten 1.000 innstilte togavganger i år
Siden årsskiftet er minst 965 togavganger blitt innsikt på grunn av feil på togene, viser tall Dagsavisen har fått av Bane NOR.
Venter sterk boligprisvekst i Nordre Follo
Med en halvering av reisetid og hyppigere avganger, kan det ifølge ekspertene forventes sterk boligprisvekst og større tilflytting til Ski og nærliggende områder når Follobanen ferdigstilles.