<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
batteriproduksjon
Batteriselskap bygger gigantisk boligrigg i Arendal
Morrow Batteries skal bygge en boligrigg med i første omgang 200 rom i Arendal. – Den vil inneholde Norges største koreanske restaurant, hevder selskapet.
Lover 1.200 kilometer på ti minutters lading
Toyota melder tirsdag om et betydelig gjennombrudd i produksjonen av faststoffbatterier som potensielt kan redusere kostnadene, størrelsen og vekten med opptil 50 prosent sammenlignet med litium-ion-batterier.
Batteriselskap hentet 10 millioner
Bryte Batteries har hentet penger i en overtegnet emisjon. Blant de nye investorene er den tidligere Saga Pure-sjefen Bjørn Simonsen.
Tror priskutt vil heve Tesla
DNB-forvalter Audun Wickstrand Iversen har ståltro på et selskap som mange mener er altfor høyt priset og konkurranseutsatt.
Utsetter batterifabrikk i Europa på grunn av Biden-lovgivning
Amerikanernes Inflation Reduction Act har gjort Volkswagen usikker på hvor deres neste batterifabrikk bør ligge. Tyskerne tar en pause i letingen, mens de venter på hva EU kan lokke med. 
Budkamp om britisk batteridrøm
Natt til onsdag er siste frist for å sikre seg både teknologi, ansatte og tomten for å bygge en gigantisk batterifabrikk i Storbritannia.
Bruker 30 milliarder for å mate Tesla med batterier
Batterigiganten LG Energy Solutions investerer over 30 milliarder kroner i utvidelse av en produksjonslinje i Sør-Korea for å møte storkunden Teslas behov.