<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
bcg
Dette tjener landets 70 beste strategikonsulenter
McKinsey og BCG dominerer fullstendig blant strategikonsulentene. I fjor tjente Paul Jenkins mest, og ti konsulenter hadde en inntekt over 10 millioner kroner.
Hoppet av BCG – startet i byggebransjen
– Etter noen kaotiske runder ble jeg overbevist om at det måtte finnes en smartere måte å organisere byggeprosesser på, sier Byggstart-gründer Martin Hæreid.
Det er ikke lave priser og vareutvalg som har gjort Amazon til en suksess
Amazon kommer til Sverige, og trolig også Norge. Lokale nettbutikker må være på vakt, mener Anette Mellbye og Fanny Sjøberg i BCG.
Nesten to milliarder kan miste jobben
Halvparten av verdens arbeidsstyrke ligger an til å bli oppsagt eller flyttes til deltidsstillinger i løpet av året, ifølge BCG.
Norske selskaper må skryte mer
Norske bedrifter er verdensledende på et helt avgjørende konkurransefortrinn: Å ta samfunnsansvar. Hvorfor er vi så tause om det, spør BCG-partner Børge Kristoffersen.
Fra 0 til 56 millioner på tre år
Tidligere BCG-konsulenter i Ignite får med seg SNÖ, Arkwright X og Investinor i en emisjon som skal ta innkjøpsverktøyet ut i verden.
Rekordår for Aker Brygge-konsulenter
De to seneste årene har Arkwright Norway økt omsetningen rundt 30 prosent årlig.