<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
bettina banoun
Juristene sloss mot økonomene
Ragnar Torvik mislyktes i å skape enighet om en skattemodell. For juristene ledet av Bettina Banoun samlet seg og sloss mot økonomene ledet av Torvik selv.
Banoun om Sveits-flytting: – Har bare sett toppen av isfjellet
Bettina Banoun blir fortsatt ringt ned av rike nordmenn som vil flytte til Sveits. Selv har hun bodd der i tre måneder og reiser snart på langhelg til Zermatt. – Jeg ser jo at det er et fint land.
Hus og hytter skatteflyttes
Ny monsterskatt har skapt en flom av nordmenn som overtar eller selger hus og hytter for å unngå skatt. Problemet er at også det utløser mye skatt.
– Tonedøvt og bakstreversk
Wiersholm-advokat Bettina Banoun mener Senterpartiet går baklengs inn i fremtiden. – Lytt til fagfolk, Vedum!
Knivene slipes
Minnelig ordning for Lily Hong
Skattesviksdømte Lily Hong har ikke vært i stand til å betale et forfalt skattekrav fordi Skatteetaten har sperret kontoen i påvente av dom i en erstatningssak. Nå har de kommet til enighet.
Skylder 17 mill. i skatt – får ikke betalt
Tidligere restauranteier Lily Hong er ikke i stand til å betale et forfalt skattekrav fordi Skatteetaten har sperret kontoen i påvente av dom i en erstatningssak. Samtidig vokser forsinkelsesrentene.