<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
biotek
Aksjeekspert trekker frem 6 aksjer
Selv etter den kraftige korreksjonen er aksjemarkedet fremdeles like høyt priset som på toppen i 2000, men ifølge Mark Ritchie II i RTM i Capital Advisors kan det finnes gode kjøp i to sektorer.
Elizabeth Holmes anker svindeldommen
Theranos-gründeren ble dømt for å ha svindlet til seg rundt 1 milliard dollar. Nå anker hun dommen.
– Ikke noe akutt kapitalbehov
Det norske bioteknologiselskapet Nykode Therapeutics har positive nyheter om livmorhalskreftvaksinen kalt VB 10.16. Nå jakter de en fremtidig partner.
Shortet av verdens største helsefond
Noen få biotek-aksjer går til himmels hvert år. Problemet er at stadig flere i sektoren går i kjelleren. Nå shorter verdens største helsefond en norsk biotek-aksje. De kan ta feil, men dette er alvor.
Analytiker etter kursraset: – Det blir ruglete fremover
– Jeg kan få det om tre timer eller seks måneder
Vi snakker med adm. dir. Geir Almås i SoftOx Solutions som har sikret seg nesten 100 millioner i støtte for å utvikle et produkt for europeisk forsvarsindustri. Samtidig venter han spent på svaret på en søknad til norske og svenske miljømyndigheter.
Varsler børsnotering i 2023: Vil erobre diabetes-markededet med spray
Det norske firmaet InsuLife vil ta sin del av at marked på hundrevis av milliarder. Vi prater med en av gründerne i selskapet, adm. dir. Åge Nærdal.