<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
bokanmeldelse
Veien til en drømmeorganisasjon
Hvordan skal man bygge en organisasjon som fungerer optimalt? Ved å være bevisst på åtte ulike områder mener forfatter og NTNU-professor Oscar Amundsen at mye er gjort.
Overveldende klimaregnskap
I boken «Mitt klimaregnskap» går forfatter og Framtiden i våre hender-leder Anja Bakken Riise gjennom sin hverdag, for å vise hvordan man kan ha et bærekraftig liv. Men det viser seg å være krevende å leve miljøvennlig.
«Klimaprofitøren» for lang, for treg og i for stor grad et debattinnlegg
Tross en kjent krimoppskrift med store penger, sleipe forretningsmenn og en nysgjerrig journalist blir «Klimaprofitøren» for lang, for treg og i for stor grad et debattinnlegg.
Tungt fra «pop-økonom»
Med månelandingen som utgangspunkt vil den italiensk-amerikanske økonomen Mariana Mazzucato vise hvordan myndigheter bør gå i bresjen for å løse vår tids problemer.
Pandemiske investeringstips
Gull, boliger og cash - men helst ikke aksjer. Det er blant investeringstipsene forfatter James Rickards kommer med i sin nye bok «The New Great Depression». Men én viktig ting avskriver han: coronavaksiner.
Warren Buffett: – Min beste investering noensinne
Warren Buffett kommer med fire anbefalinger til bøker du bør lese for å lære om aksjemarkedet.
– Slik ser veien til suksess ut: rotete, risikabel og full av feil
Bill Gates kommer med sine anbefalinger til bøker du kan gi bort i gave til dine investorvenner.