<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
boozt
Vinneroppskriften til de beste forvalterne
Vinnerne av Morningstars fondspriser for 2020 forklarer hva de gjorde i fjor og hvordan de håndterer oppgangen i lange renter i år.
Ferd med rekordresultat etter coronaåret
Andresen-familiens investeringsselskap knuste avkastningen både på Oslo Børs og boligprisveksten i Oslo i 2020, og skuffet inn hele 6,1 milliarder kroner.
Drømmetreff i Boozt for Andresen-familien
Siden Ferds inntog i den nettbaserte motebutikken Boozt i 2017 har det investert rundt 350 millioner kroner. Samtidig har verdiene tredoblet seg og papirgevinsten har nå passert 750 millioner kroner.
Venter sterkt andre kvartal
– Det virker ikke som om coronaviruset har tatt knekken på etterspørselen; snarere tvert imot, sier Carnegie-analytikeren Eirik Rafdal.
Nettbutikk firedoblet tapene – måtte ta stor coronasmell
Netthandelsselskapet bokførte 57,8 millioner svenske kroner i lagernedskrivninger i første kvartal, knyttet til coronaviruset.
Nordmenn sender store mengder klær i retur
Nettbutikker for klær har tatt store markedsandeler de siste årene, men tall fra Posten og Bring viser at 40 prosent av klærne blir returnert.
I går tjente Johan H. Andresen 40 millioner