<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
breaking finansavisen
Elektriske Kia EV9 testet: Drømmebil for norske familier
Nå er elektriske Kia EV9 kommet til Norge, klar til å oppfylle nordmenns drømmer om plass og tilhengerfeste. Dessverre kan prisen bli en ugrei forhindring.
Flippet sørlandsperle med 25 prosent gevinst
Agder-gruppen-eier Svein Arne og Else Berit Uppstad kjøpte i fjor hytteidyll i Søgne. I år har de flippet eiendommen til entreprenør Sverre Garpestad med 25 prosent gevinst.
Dette tjente forvalterne og investeringsrådgiverne
Hele 432 ansatte i norske forvaltningshus hadde skattbar inntekt på mer enn én millioner kroner i fjor. Pareto og Arctic Asset Management betaler jevnt over best.
Norsk Industri-sjef presset NTNU-rektor til å refse forskere
– Jeg ser vi frem til at dere går ut og kommenterer dette, ellers må vi etterlyse ledelsen, skrev Norsk Industri-direktør Knut Sunde til NTNU-rektor Anne Borg.
DNB følger flyktningstrømmen: Vil etablere Sveits-kontor
Det at hundrevis av rike nordmenn har skatteflyktet til Sveits gjør at DNB Luxembourg planlegger for å sette opp et kontor i alpelandet. – Det har vært en voldsom økning i antall nordmenn her, sier banktopp.
Røkke-eks kraftig ut mot Røkke-ran
Kjell Inge Røkkes tidligere finansdirektør slår knallhardt tilbake mot Solstad-toppene som forærte rederiet til nettopp Kjell Inge Røkke.
Har gjort sin tredje aksjeinvestering
Erling Braut Haaland kjøpte først aksjer i bilfraktrederiet Höegh Autoliners. Så kjøpte han aksjer i Akastor. Nå har et tredje selskap dukket opp i porteføljen hans.