<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
christian bekken
Milliardinvestering skuffer Bewi-sjefen
Få måneder etter Bewis oppkjøp av konkurrenten Jackon for over 3 milliarder kroner, sier konsernsjef Christian Bekken: – Jeg er veldig skuffet over utviklingen til Jackon i 2022.
Storkjøp skuffet i første forsøk
Bewis nykjøpte Jackon leverte fallende inntekter og kraftig svekkede marginer i tredje kvartal. Nå skal det jobbes med å heve prisene, og det er allerede identifisert økte synergier.
Selger eiendom til seg selv for 2 milliarder
BEWI bladde opp milliarder for emballasjeselskapet Jackon. Nå rigger BEWI seg for videre vekst gjennom salg av sistnevntes eiendommer.
Sterk vekst ga kursfest
Bewi knuste forventningene i første kvartal og ble belønnet med et kraftig kurshopp. Nå skal estimatene opp, spår en analytiker.
BEWI varsler nytt oppkjøp
Selskapet som kjøpes opp, er skandinavisk og omsetter for drøyt 120 millioner kroner årlig.
Jackon-selger gikk glipp av 1 milliard
Den ene familien som skal selge Jackon til Bewi vil ha oppgjør i aksjer, den andre ville ha kontanter. Det har sistnevnte tapt stort på.
Skal skape sirkulær pengemaskin
Bewi har etablert et nytt forretningsområde som sikter mot 600 millioner kroner i omsetning, og et driftsresultat før av- og nedskrivninger på rundt 100 millioner.