<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
clarksons platou
Meglerhus oppgraderer Rana Gruber
Clarksons Platou oppgraderer det norske gruveselskapet etter at prisen på jernmalm har steget over 30 prosent på halvannen måned. 
Venter fete utbytteutbetalinger
Clarksons Platou venter at Nordic American Tankers vil doble utbytteutbetalingene fra 0,05 cent pr. aksje i tredje kvartal til 0,10 cent i fjerde kvartal.
Aksjen tredoblet i år – Clarksons spår større utbytte og 70 prosent oppside
Hafnia-aksjen har steget voldsomt i år og Frode Mørkedal spår nå ytterligere kursfest og større utbytte. 
Et hav av utbytte i horisonten for Herbjørn Hansson
Suezmax-rederiet Nordic American Tankers har steget med 130 prosent på New York-børsen i løpet av de seneste syv månedene. Clarksons Platou spår aksjen opp ytterligere 50 prosent.
– Moroa har bare så vidt begynt
Tankaksjer har gått som en kule på børsen i år, men Clarksons-analytiker Frode Mørkedal mener at man fortsatt bare står i startgropen. Han tror at investorene vil ha mest å hente i typiske utbytteaksjer.
VLCC-rater på minus 17.700 dollar dagen
Ratene for en 2011-bygd VLCC er nå nede i minus 17.700 dollar dagen. Frontline-sjef Lars Barstad mener at ratene meglerhusene rapportere gir et feilaktig bilde av den reelle inntjeningen i markedet.
– Tankmarkedet har snudd
Inntjeningen i VLCC-segmentet er fortsatt elendig, men analytiker Ole-Rikard Hammer i Arctic Securities mener likevel at tankmarkedet har snudd.