<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
coronakrise
Helsedirektoratet om ny virusvariant: Fare for at vi rykker tilbake til start
Den nye virusvarianten som skaper frykt i verden kan i verste fall gi høy risiko for alvorlig sykdom hos mange personer, advarer Helsedirektoratet.
Råvarekrise bremser Kongsberg Automotive
Kongsberg Automotive rammes av en råvarekrise som koster dem 40 millioner euro i år. Likevel opprettholdes forventningen om et justert driftsresultat på 60 millioner euro.
Salgssvikt på 30 prosent
Morris-kjeden selger reiseartikler, men sliter når reiseaktiviteten er på lavbluss. I første kvartal dalte salget og driftsresultatet svekket seg kraftig.
Oslo deler ut nye millioner til elsykkelkjøp
Bydelene sør og øst i Oslo får den største andelen av en pott på 5,5 millioner kroner som byrådet nå skal dele ut for å få flere til å kjøpe elsykkel.
Solberg: Budsjettenighet øker oljepengebruken til over 3,3 prosent
Budsjettavtalen mellom regjeringspartiene og Fremskrittspartiet innebærer at regjeringen legger opp til en oljepengebruk på 3,3 prosent i 2021.
Norge kan få to millioner doser av Pfizer-vaksine
Norge kan få rundt to millioner doser av vaksinen som Pfizer har utviklet. Mandag førte de gode testresultatene på vaksinen til håp og kraftig børsvekst.
Regjeringen må redde Oslos uteliv, krever Raymond Johansen
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) krever at regjeringen trår til for å redde utelivet i Oslo.