<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
covid-19-vaksine
Covid-vaksine ga overskudd på 100 mrd kroner
Det tyske legemiddelselskapet Biontech, som sto bak den første coronavaksinen som fikk godkjenning i Europa, hadde rekordoverskudd i 2021.
2,65 millioner i Norge har fått tredje dose
49,2 prosent av befolkningen over 18 år har fått tredje dose, mens henholdsvis 80 og 74 prosent av befolkningen har fått dose en og to, viser tall fra FHI.
Kan ikke sjekke om de ansatte er testet
Med en negativ hurtigtest kan man nå gå på jobb selv om andre i husstanden har covid-19. Men arbeidsgiver kan ikke kreve å få se hurtigtesten. 
Høyesterett stanser Bidens vaksinekrav
USAs høyesterett slår ned kravet om at ansatte på store arbeidsplasser i USA enten må være vaksinert eller testes ukentlig og bruke munnbind på jobb.
Uvaksinerte kan risikere permittering
Kan man velge ut hvem som skal permitteres basert på de ansattes vaksinestatus? Ja, i visse tilfeller, mener Mari Verling, senioradvokat i Kvale advokatfirma.
Velg helsepersonell i stedet for soldater
Regjeringen har mobilisert Forsvaret for å bekjempe mangelen på vaksinekapasitet. Det er i beste fall merkelig, skriver Pål Lillebø i Bedriftshelsetjenestens Bransjeforening (BHTB).
Positive resultater for mRNA-vaksine mot influensa
Moderna sier at foreløpige data fra deres menneskelige utprøving av en mRNA-vaksine mot influensa viser positive resultater.