<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
dag rasmussen
Vil kjøpe ut småaksjonærer til kjemperabatt
Rasmussengruppen ønsker å kjøpe ut GC Rieber Shipping-aksjonærer til en prising på nesten 16 milliarder kroner. Selv mener de selskapet er verdt 20,9 milliarder.
Har tjent 11,6 mrd. på Shearwater
Rasmussengruppen har gjort tidenes drømmetreff med seismikkselskapet Shearwater. Nå er aksjene verdt over 15 milliarder kroner, og en børsnotering er i sikte.
Har gjort kule i seismikk
Børsnoterte seismikkselskaper har fått seg et ordentlig løft i 2022. Det gjør at Rasmussengruppen trolig sitter på verdier for over 15 milliarder kroner i Shearwater.
– Shearwater har en fantastisk posisjon
Rasmussengruppen har 26 milliarder kroner i egenkapital etter et nytt, sterkt år. Nå gir oljeoppturen et solid løft for seismikksatsingen.
Rasmussen: – En forferdelig dag for aksjonærene
Dag Rasmussen ønsket å bidra med nærmere én milliard kroner for å unngå Ice-salg til Lyse, men ble overkjørt. – Nå er det ikke noen verdier igjen til aksjonærene, sier han.
Blodbad for Ice-aksjonærene
Hva blir utfallet når største aksjonær i Ice, som eier 62 prosent, sier nei til å delta i en emisjon? Krakk, kollaps, blodbad og stor usikkerhet for de gjenværende aksjonærene.
Satset 200 millioner på kumøkk
Kjetil Holta, Frode Strand-Nielsen og Dag Rasmussen har pøst inn 200 millioner i en maskin som er ulønnsom for kundene. Nå skal den rulles ut over hele verden.