<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
deloitte
Greier du deg uten KAM?
Når man leser årsrapporten til børsnoterte virksomheter, er det lett å bla raskt forbi revisjonsberetningen. Det bør man ikke gjøre. For mellom det noen mener er kaudervelske standardformuleringer, skjuler det seg nemlig en analytisk godbit: beskrivelsen av de sentrale revisjonsområdene – Key Audit Matters (KAM). 
Ikke glem at EU deler ut penger
Regjeringen er tilbakeholden med økonomisk støtte og risikoavlastning. Norske bedrifter bør derfor i større grad åpne øynene for EUs støtteordninger, skriver Maria Borch Helsengreen og Lars Henrik Rolstad i Deloitte.
FIFA-sjefen truet til seg bare lommerusk
Publikumsrekordene i VM har gitt kvinnefotballen håp om et økonomisk oppsving, men gapet til herrene er fortsatt enormt. 
Planlegger børsnotering av konsulentvirksomheten i år
Revisjons- og rådgivningsgiganten EY forventer å spinne ut konsulentvirksomheten innen årets slutt, i følge personer som er kjent med saken.
Prises opptil 74 milliarder kroner
Eksperter hevder Chelsea-salget var beviset Glazer-familien trengte for selge Manchester United, og antyder en prising på opptil 7,5 milliarder dollar. 
Flere vil ha elbil – men prisene uroer
Færre amerikanere vil ha forbrenningsmotor i sin neste bil, og flere tenker å gå for elbil. Men for flere enn halvparten er prisene en bekymring.
Finter er årets tech-rakett
Familiebedriften Finter har siden 2018 gått fra «null» til 65 millioner kroner i omsetning. Det gir selskapet førsteplass på vekstkåringen til Deloitte.