<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
deloitte
Verdiskapning på ville veier
Om noen har råd til å betale den økte arbeidsgiveravgiften, er det få som har råd til den store hjerneflukten forslaget medfører, skriver Halvor Bjørnvald Olsen i Deloitte Advokatfirma.
Vedums skattemur mangler byggetillatelse
Skattemuren skal bygges, og den skal bygges høyest mulig, skriver Wensing Li og Daniel Herde i Deloitte.
USA-investor tar nytt jafs – blir nest størst
Den amerikanske teknologiinvestoren Silver Lake rykker opp til 2. plass på aksjonærlisten i Manchester Citys morselskap City Football Group.
Avviser ryktene: – Kategorisk usanne
Nok en revisjons- og rådgivningsgigant sies å vurdere en splitt av sin globale virksomhet. Rapportene avvises imidlertid kontant.
En av de fire store: Kan splitte opp hele selskapet
Revisjons- og rådgivningsgiganten EY kan komme til å splitte opp hele sin globale virksomhet, ifølge Financial Times-kilder.
Skal ansette over 5.000 revisorer
De fem store revisjonsfirmaene i Norge skal alene ansette over 5.000 revisorer i løpet av de neste fem årene. Det tilsvarer opp mot 50 prosent av MBA-studentene på NHH og BI.
Datatilsynet: – Vi vet ikke hva som skjer med brukernes data på Facebook
Datatilsynet har droppet egen Facebook-side og sier at beslutningen også bør være i interesse for andre virksomheter. – Flere lurer på hvordan de skal forstå signalene fra Datatilsynet, sier personvernadvokat Bjørn Ofstad.